ארבעת המנהלים הבכירים שהסכימו לשכר השנתי הסמלי של דולר בודד בשנה וזאת עד שהחברה תצא מהמשבר או לפחות עד סוף 2012. המנהלים אף התחייבו אף להחזיר את המשכורות, הבונוסים והתמריצים שקיבלו אשתקד, לפני שהחברה הכריזה על פשיטת רגל. על פי ה-Human Resources Journal, מנהליה הבכירים של Hostess Brands נהנו בשנה שעברה מתוספת שכר בשיעור של 80% בהשוואה ל-2010.
מבין 11 ההנהלה, 4 מנהלים (כולל המנכ"ל, גרג רייבורן) הסכימו להשיב את השכר ששולם להם אשתקד לרבות בונוסים וכן לוותר על שכרם, ואילו 3 מנהלים (וביניהם המנכ"ל הקודם, בריאן דריסקול) בחרו לפרוש מתפקידם.
ועד העובדים יצא הבוקר בהודעה לעיתונות לפיה 7 חברי ההנהלה הפרו את ההתחייבות שלהם לוועד לעשות הכול כדי להציל את החברה. לדברי נציגי הוועד, כל אחד מ-11 חברי ההנהלה מחויב להחזיר את המשכורות והבונוסים אותם קיבלו לקראת פשיטת הרגל וכן עליהם להסכים לקיצוץ בשכר או להקפאת שכר עד חלוף המשבר.
המאפייה הסיטונאית הגדולה ביותר בארה"ב Hostess Brands נקלעה לחובות של 700 מיליון דולר והכריזה על פשיטת רגל עוד בתחילת השנה. Hostess Brands המעסיקה כ-19,000 עובדים ברחבי ארה"ב, בנתה את עצמה כאחד המותגים החזקים ביותר בענף הסיטונאות והיא מוכרת לצרכן האמריקאי כמי שמשווקת לחמים, עוגיות ושאר מאפים ובצק מוכן לאפייה.
ענקית פתרונות הצילום קודאק, אשר הכריזה אף היא על פשיטת רגל, דווקא שואפת לתגמל את העובדים והמנהלים שנשארו בחברה בתקופת המשבר. ההנהלה מנסה לגייס 13.5 מיליון דולר כדי לשלם ל-300 מנהלים בחברה מענק השארות. מהנהלת קודאק נמסר לעיתונות כי החברה מאמינה בעובדים ובמנהלים שלה, שהם בעלי יכולת וכישורים ספציפיים הדרושים לחברה ושלהם 'אין תחליף'. ההנהלה טוענת שהישארותם של 300 המנהלים חיונית להצלת החברה ולהמשך צמיחתה לאחר היציאה מהקשיים.